Locaties

Uitvaartcentrum Levendaal

Aan het Levendaal te Leiden is uitvaartverzorging Janson & Bolland gevestigd. De ruime, sfeervolle locatie, is centraal gesitueerd in het oude gedeelte van Leiden. Het uitvaart­centrum Levendaal behoort toe aan Léon Janson. De persoonlijke begelei­ding van de nabe­staanden staat bij uitvaartverzorging Janson & Bolland centraal.

Levendaal 103
2311 JG Leiden

 

Afscheidscentrum Oegstgeest

Aan de Piet Heinlaan, grenzend aan het nieuwe Hofwijck-complex, zijn sinds 11 februari 2017 de deuren van Afscheidscentrum Oegstgeest geopend.

"Na een grondige verbouwing is het eindelijk zover," aldus Léon Janson, van Uitvaartverzorging Janson en Bolland. "Aan het Levendaal in Leiden hebben wij een klassiek en warm uitvaartcentrum, maar bij opdrachten in Oegstgeest ontbrak het hier aan ruimte. Daarom waren we erg blij dat Marente ons vroeg of we dit gedeelte van het gebouw wilden ontwikkelen tot modern en persoonlijk afscheidscentrum."

In het nieuwe centrum is een koelruimte, een opbaarruimte, en is er een mooie ontvangstruimte voor condoleances. Ook kleine plechtigheden, voor groepen tot 25 personen kunnen hier plaatsvinden."

De nieuwe ruimte, die meteen ook het enige uitvaartcentrum in Oegstgeest is, wordt overigens ook verhuurd aan collega-uitvaartverzorgers.

Piet Heinlaan 42a
2341 SL Oegstgeest
071-5 12 21 12